Annons:
Etikettsjukdom-ohälsa
Läst 23 ggr
Niklas
2022-04-20 16:13

prostatacancer

100 000 svenska män har prostatacancer och 10 000 till män diagnosticeras varje år. Det är den vanligaste cancerformen, tätt följd av bröstcancer. (Bröstcancer drabbar mellan 7 000 och 8 000 personer om året.)

Många drabbade och anhöriga tycker det är svårt att hitta bra information om prostatacancer, symtom, diagnoser, undersökningar, behandlingar, biverkningar, statistik, tester och annat. Det vill jag åtgärda med Prostatacancer iFokus. Det ska bli den bästa platsen för diskussioner om prostatacancer på svenska.

Sajten har ett välfyllt lexikon med vanliga ord och uttryck som förekommer i samband med prostatacancer. Jag fyller på med nya när de dyker upp.

Berätta för männen i era liv om sajten. Det viktigaste de behöver göra, är att testa sig så att de upptäcker eventuell cancer så tidigt som möjligt. Då är prognoserna bäst. Testning är dessutom väldigt enkelt. 🙂

Hjälp till att göra prostatacancer till något ingen behöver skämmas för att prata om. En av tre män beräknas få prostatacancer någon gång i livet. Det går inte att smyga på tå och låtsas som ingenting om vi vill att så många som möjligt ska bli botade eller kunna leva bra med sin cancer. Kunskap och tid är nyckeln.

» Prostatacancer iFokus

Bidra gärna till Prostatacancer iFokus insamling till Prostatacancerförbundets fond. Forskning är nödvändigt för att förstå och utrota prostatacancer, samt för att utveckla bra behandlingar. Varje skänkt krona är värdefull!

» Prostatacancer iFokus samlar in pengar till Prostatacancerförbundet


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Hej!Prostatacancer drabbar 10.000 män om året bara i Sverige. 100.000 svenska män lever med prostatacancer. Det är den vanligaste cancerformen. De flesta har en familjemedlem, släkting eller vän so...
  • Redigerat 2024-01-06 09:43 av TatsuOni
Annons:
Upp till toppen
Annons: