Etikettallmänt-övrigt
Läst 832 ggr
Huygens
2020-04-29, 09:59

Trust WHO

Trust WHO (eller TrustWho) är en tysk dokumentär om WHO. Filmen är gjord år 2018 av Lilian Franck och Thomas Schlottman som är journalister och (kort-)filmsskapare.

Vi får följa WHO från början när organisationen ges i uppgift att mörklägga sambandet mellan cancer och tobaksrökning på 1950-talet. Ett flertal oberoende journalister som följt WHO genom åren ser en tydlig korruption och kontroll av WHO från dom stora läkemedelsföretagen. Karriärvägarna och samarbeten med Big Pharma är många och tydliga.

Olika tvivelaktiga vaccinationsprogram, den fejkade "svininfluensan", "broderpengar" och ett antal andra ljusskygga aktiviteter av WHO blir belysta.

Den nuvarande chefen för WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus (wiki) är medskyldig till ett folkmord på en folkgrupp som han inte själv tillhör i Etiopien under åren 2002 (ca) - 2015. Ett flertal utbrott av kolera inträffade under dessa år och Tedros A G förhindrade på olika sätt medicinsk hjälp och information till folkgruppen. Kolerautbrotten som upprepat bröt ut, beskrevs endast som "vattendiarre". Upp mot 2 miljoner människor kan ha dött i dessa tysta kolerakatastrofer. Wikipedia reviderar och tystar ner Tedros roll i koleraskandalerna som dödat 100 000-tals människor i Etiopien.

Tedros A G utsåg diktator Robert Mugabe som WHO Goodwll-ambassadör. Tedros utsåg diktator Mugabe på grundval av att Zimbabwe genomsyras av "god hälsa". Mugabe har mördat 100 000-tals personer i Zimbabwe som inte tillhör samma folkgrupp som han själv tillhör genom attacker av militär. Mellan 4 - 7 miljoner människor från Zimbabwe är flyktingar i andra länder pga Mugabes förföljelser och folkmord.

Mugabe själv använde inte Zimbabwes sjukvård, utan uppsökte sjukvård i andra länder.

Trust WHO har nyligen bannlysts från alla stora mediaplatformar efter det sk "coronavirusutbrottet". Facebook, Youtube, Vimeo, Twitter osv, har alla plötsligt tagit bort dokumentären. Enstaka trailers kan fortfarande hittas. Väldigt få artiklar på nätet går att hitta om TrustWHO.

Faktum är att all alternativmedia raderas i en rasande fart av dom stora mediaplattformarna om det finns minst antydan till upptäckter kring "coronaviruset", WHOs roll eller Big Pharmas aktiviteter.

Trust WHO (imdb)
JourneyMan Pictures (länk)
Collective Ev. (länk)
Global Research (länk)
(YT/OuterLight, 2020-04-28, 16 min)

  • Redigerat 2022-03-23, 10:47 av DesK
wildfire
2020-04-29, 17:30
#1

#0 Vi har en allvarlig situation här som konspirationsteoretiker med sin okunskap inte ens borde uttala sig om.

Ursäkta hårda ord där men vi befinner oss mitt i en pandemi där människor blir allvarligt sjuka och där vården går på knäna och varje dag utsätter sig för smittan för att rädda våra liv.

Olika tvivelaktiga vaccinationsprogram, den fejkade "svininfluensan", "broderpengar" och ett antal andra ljusskygga aktiviteter av WHO blir belysta.

Hur kan du påstå att det är fejkat ? har du träffat någon som utsatts för svininfluensa eller Covid-19 och på den vägen kan göra den bedömningen att det är fejk ?

"broderpengar" 

Är det Illuminati ?

Faktum är att all alternativmedia raderas i en rasande fart av dom stora mediaplattformarna om det finns minst antydan till upptäckter kring "coronaviruset", WHOs roll eller Big Pharmas aktiviteter.

Ja men det är väl klart att det raderas och rensas när det inte är sant.

Hur kan ni sprida den falska informationen som ni gör när människor lider och dör jag fattar det inte 😕

Jag har en väninna som jobbar med corona patienter och det är tufft för flera av hennes kollegor har fått smittan i olika grad. Hon har jobbat inom vården i 30 år i vår kommun men sedan förflyttats till SÖS i Sthlm och är nu mitt uppe i det här svåra som faktiskt berör oss alla oavsett vad ni konspirationsteoretiker säger så är det här ett faktum det finns bland oss och det vi behöver göra nu är att se till att det inte sprids och ta vårt solidariska ansvar som vår Statsminister säger och hålla oss hemma och inte utsätta andra ska det vara så svårt att inse fakta vad som sker i samhället.

Det är inte fejk det är verklighet så sluta sprida falsk propaganda och ta istället ansvar för dig själv och alla människor omkring dig så vi inte sprider viruset vidare  för det handlar faktiskt om liv.

Personligen har jag mina synpunkter på det här och tror det är ett planterat virus för att förgöra människor och skapa makt men för det så är det allvar och vi måste alla ta vårt ansvar för att hindra smittspridningen för den är äkta oavsett hur det uppkommit så måste vi alla gå samman och se till att det här tragiska får ett slut.

Huygens
2020-04-29, 17:50
#2

#1 Du får väl undersöka saken.

T ex se vad läkaren Dr Andrew Kaufman kommit fram till. Dr Kaufman har noggrant gått igenom dom vetenskapliga studier som publicerats, och det finns inga bevis för existensen av varken SARS (år 2002, numera kallad SARS-CoV-1) eller SARS-CoV-2 (år 2019).

SARS-CoV-2 har varken isolerats eller renframställts. Alla uppgifter om RNA-kedjan bygger på rykten (mellan studierna) och oklara antaganden.

När du kan visa oss svaret i text, låt oss andra se vad du hittat.

wildfire
2020-04-29, 18:07
#3

När du kan visa oss svaret i text, låt oss andra se vad du hittat

Njapp det lägger nog jag till dig att bevisa 😉

Huygens
2020-04-29, 21:48
#4

Varför tillåts jag inte att avgöra själv om jag vill få reda på, se, tro på innehållet eller ej? Varför ska överstatlig övervakning fatta det beslutet? Kan jag få besluta den saken själv?

Vi har haft flertalet skandaler med opålitliga storaktörer; Facebook (Cambridge Analytica mm), Volkswagen (avgasutsläppen), Apple (miljardböter för iPhone-nedsaktning), Swedbank (Birgitte Bonnesen m fl), Nordea (miljonböter), Folkhälsomyndigheten (ändrar sej hela tiden, falsk data), Transporstyrelsen (Löfven m fl), etc…

Dokumentärfilmen har legat uppe i två år på alla större mediasajter och redogjort för korruptionen, maktmissbruket inom WHO och fogligheten till Big Pharma. Varför raderade och förbjöd youtube förra veckan den tyska dokumentären Trust WHO?

Vad är det makthavarna vill dölja om det sk "coronaviruset"?

Huygens
2020-04-29, 23:04
#5

Censur av youtube igen kring "coronaviruset".

Intervju med Dr Kaufman på London Real. Youtube bröt intervjun efter 11 minuter när läkare Kaufman började prata om förhållandena i USA, där sjukvården fejkar dödscertifikat för att uppfylla kvoter av "coronadöda" patienter.

(YT/London Real, 2020-04-29, 11 min)

Magi-cat
2020-04-30, 07:32
#6

#5 "sjukvården fejkar dödscertifikat", "coronadöda"

Menar du att människor inte dör i den här farsoten, att "sjukvården fejkar"? 

Vilken planet lever du då på?

Att det finns skandaler lite varstans är otvetydigt, men jag förstår verkligen inte slutsatsen att coronavirusutbrottet liksom inte finns och sätts inom citationstecken…
Den är i högsta grad en realitet, tyvärr.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Huygens
2020-04-30, 08:44
#7

#6 Dr Kaufman ger flera exempel på just det.

I ett fall i USA omkom en ung person i en trafikolycka och som dödsorsak angav läkaren "COVID-19", vilket gjorde att anhöriga inte kunnat driva rättsprocess och inte kunnat få ersättning från försäkringsbolag, då trafikolyckan som orsakade dödsfallet inte räknades.

Det nämns i den senare delen av intervjun som youtube avbröt men som London Real fortsatte spela in.

Ja, sjukvården fejkar existensen av "COVID-19", samtidigt som en av dom värre säsongsinfluensorna härjar. Dödsfallen skrivs istället upp som "COVID-19" pga det fejkade COVID-testet, som Dr Kaufman avslöjat.

Nobelpristagaren Kary Mullis upptäckte metoden PCR (wiki) eller RT-PCR (wiki) som den också kallas. Reverse Transcript Polymerase Chain Reaction.

Kary Mullis sa att PCR får aldrig användas för att fastställa virussjukdom. Mullis sa att PCR kan inte användas för att sätta sjukdomsdiagnos av flera orsaker. Dels kan ytterst små mängder virus finnas på huden, i luften, i blodet, saliv, snor, så små mängder virus att det inte är sjukdomsskapande, dels kan fragment av förstörda virus finnas i saliv, på hud, i blod, svett etc, hos någon som redan är immun mot viruset, ibland flera år tillbaka. Och dels kan fragment av RNA finns i naturlig biologiskt material, t ex människoceller, som lurar PCR-testet.

Orsaken är att PCR är extremt bra på att duplicera DNA, RNA och pyttesmå fragment av DNA/RNA, från virus, andra bakterier, hudceller, lungceller och parasiter som mycket väl redan kan vara döda eller inaktiva.

Du får alla möjliga falska positiva utslag på coronavirus av PCR. Fragment från andra stammer corona du redan är immun mot från förr-förra årets snuva etc.

Vad används PCR idag till över hela världen?

Diagnos av "COVID-19"…

..

Huygens
2020-05-01, 10:51
#8

SARS-CoV-2 och säsongsinfluensan sprider sej ungefär lika mycket och efter ungefär liknande mönster med likartad smittorisk.

Enligt wikipedia (länk) påstås 230 000 ha dött av fejksjukdomen "COVID-19". Samtidigt har över 300 000 dött av säsongsinfluensen, vilket media håller tyst om. Men t o m makthavarnas egen organisation John Hopkins, som arrangerade Clade X och Event 201 skriver samma sak på sin hemsida.

Under en normal influensasäsong dör upp mot 650 000 personer. Idag bokförs många av dessa dödsfall som fejksjukdomen "COVID-19", pga USAs nya regler. John Hopkins

I stort sett alla sjukdomsfall i USA ska journalföras som "COVID-19" oavsett om något virustest utförts eller ej, inklusive trafikolyckor (se Dr Kaufman ovan). Ett flertal anonyma sjuksköterskor har visselblåst om feldiagnoserna till mindre USA-nyhetskanaler, men youtube tar bort intervjuer i rasande fart och raderar information som ställer frågor om sjukdomsdiagnos utan virustest. Facebook- och Youtubekonton raderas när dom rapporterar om intervjuerna.

Det är t o m så att om en person fått diagnosen "COVID-19" i USA utan att något test utförts och personen sedan avlider av t ex cancer, utförs inget virustest i efterhand, enligt rekommendation från CDC, för det skulle se dåligt ut i statistiken.

Läkaren Dr Andrew KAufman har dessutom visat att det finns vetenskapliga studier som uppger att dom olika, högst varierande PCR-testen ligger på 80 % feldiagnos. Dessa studier tystas ner för att allmänheten inte ska förlora förtroende för myndigheterna. Allt möjligt genetiskt material ger utslag i dessa olika "coronatester", RT/PCR.

Läkaren i invärtes medicin, Klaus Köhnlein i Kiel, säger ett det finns inget "nytt coronavirus", det finns bara ett nytt PCR-test. Intervjuer med Köhnlein raderas i rasande fart på youtube.

Till råga på allt testar inte PCR-testen på hela coronaviruset, utan endast på 20 - 26 baspar i RNA, beroende på förmåga att skapa testet. Det innebär att i alla dom föroreningar av andra DNA/RNA från bakterier, andra virus, svampinfektioner, hudceller, saliv etc, finns det miljarder baspar som forskarna vet kan kombineras i PCR och passa in på dom 20 - 26 basparen i dom rådande "coronavirustesten".

Det innebär också att PCR-cykeln bör ligga mellan 25 - 35 för att minska risken att annat RNA/DNA ska börja dupliceras och ge falskt utslag. Dom rådande PCR-testen som ger "COVID-19"-diagnos har i allmänhet 45 PCR-cykler efter rekommendation av CDC.

Om PCR-testet alls utförs, innan fejkdiagnosen "COVID-19" ges…

FataMorgana
2020-05-01, 13:29
#9

Alltså helt allvarligt. Vem skulle vinna på att fejka det här viruset? The "Big Pharma" med att ta livet av en massa av sina bästa kunder? Deras vinst på ett vaccin blir säkert inte högre än förlusterna dom gör när folk med blodtrycksmediciner, diabetesmediciner och massa andra kroniskt sjuka och gamla människor dör.

Politikerna? Vad skulle de ha att vinna på när hela ekonomin rasar ihop, med hög arbetslöshet och företag som går i konkurs osv? 

Men hur som helst, kan vi inte bortse från att människor omkring i världen läggs in på sjukhus och behöver andningshjälp och att många dör just nu. Knappast är det loppor som hoppar från människa till människa som kryper ner i lungorna på folk och som gör dem sjuka, utan helt säkert handlar det om ett virus. Det borde väl alla med lite basis kunskap förstå. 

För mig personligen spelar det ingen roll om man kallar det här viruset för corona och sjukdomen för covid 19 eller om man skulle kalla det för fladdermusvirus eller för covid 18. Faktum är att många blir sjuka och får svårt att andas, såväl yngre som äldre och jag tror knappast att dom alla fejkar sin andningsnöd. Men ni kanske tror att halva jordens befolkning bara låtsas som att det är virus i farten och dom som blir allvarligt sjuka  bara är köpta av WHO för att låtsas spela teater. Min bekannta som jobbar på en infektionsavdelning på ett sjukhus är säkert också köpt och ljuger när hon berättar om alla patienter som ligger fastkopplade i andnigsmaskiner just nu och juventunsspelaren som vårdades på intensiven ljuger säkert han också. Forskarna som försöker att utveckla en medicin som ska hindra viruset att tränga ner i lungan och som ska stänga porten viruset tar sig igenom ljuger säkert dom också.

De är alla med på spelet och gör allt vad dom kan få sjukvården och hela samhället att rasa ihop för att hamna i ekonomisk knipa. Ja helt säkert måste det ju vara så. Snälla Huygens, tänk efter lite! Nästan ingen vinner på att fejka ihop det här, förutom kanske Amazon och WC pappers industrin och desinfektionsmedelstillverkarna. Men helt säkert ligger dom inte heller bakom det här.

Condor
2020-05-01, 14:57
#10

Huygens,  hur föreställer du dig det logistiskt och organisatoriskt att hela världens sjukvård, och politiker konspirerar med varandra och att alla är med på det?

Svininfluensan var inget fejk, men framställdes som farligare än vad den är av läkemedelsindustrin  och pga det vaccinerade sig de flesta i Sverige.  I andra länder var det betydligt mindre som vaccinerade sig.

Gällande PCR test har du rätt i att de inte är helt pålitliga.  Man amplifierar bara en viss sekvens av virusets DNA  och då kan det finnas korsreaktioner med andra coronavirusar. Men det kan du inte ta som argument för att viruset inte skulle existera, för man har ju dechiffrerat virusets arvmassa redan för 2-3 månader och hittat flera mutationer.

Sen är det ganska lätt att skilja mellan influensa och covid-19.  En influensa ökar från att känna sig frisk till att ha över 39 grad feber inom några timmar.  Covid-19 börjar som en vanlig förkylning och de svåra symptomen uppträder först efter ungefär en vecka.  Inom den tiden har man nästan klarat av en vanlig influensa.  Dessutom brukar de som hamnar på sjukhus pga influensa testas på den.  Det är  alltså inte sannolikt att läkare diagnosticerar att folk dör av influensa fast de har en coronavirus.

Coronavirusar har det alltid funnits och dessa muterar hela tiden.  Förkylningar orsakas också av coronavirusar. Det brukar finnas  många olika coronavirusar varje säsong som gör folk förkylda och som ständigt muterar. Därför är det egentligen nya virusar varje säsong och därför  finns det inget vaccin mot förkylningar.   Nu har vi ett nytt coronavirus, som inte är lika ofarligt som de flesta andra och som det dör betydligt fler människor av än av en influensa.

Huygens
2020-05-01, 17:25
#11

#10 Du skrev: "Huygens,  hur föreställer du dig det logistiskt och organisatoriskt att hela världens sjukvård, och politiker konspirerar med varandra..?" (etc)

#9 Du skrev: "Alltså helt allvarligt. Vem skulle vinna på att fejka det här viruset?"

->  Bilderberggruppen

Condor
2020-05-01, 17:44
#12

#11

1. Vad skulle politiker, ex-politiker och storföretagare vinna på en ekonomisk kris och på att folk blir sjuka och dör?  Tills nu har krisen kostat företagen runt om i världen flera hundra miljarder US $ och skadat ländernas ekonomi.  Om man vill förinta sina pengar finns det enklare möjligheter än att konspirera, t.ex. elda upp sedlarna.  Men vilken mening skulle det ha?

2. Hur har dom lyckats att få alla politiker, läkare, sjukvårdssystem i hela världen att gå med i konspirationen (från storstater ända till bananrepubliker) och att hålla tyst? Är du medveten om vilken logistik som man behöver för att orgamisera en sån grej?

Huygens
2020-05-01, 18:27
#13

154 italienska läkare har dött av påstådda "coronaviruset". Portale, 2020-05-01

Varför klarar sej tyska läkare så mycket bättre? Och rent generellt, varför verkar så många fler italienare dö av någon typ av farsot?

Läkare i invärtes medicin, Klaus Köhnlein i Kiel, Tyskland, har gett ett möjligt svar. Italienska läkare verkar ge kortison i större utsträckning. Det kan tänkas att italienska läkare själva trott att det varit en god idé att ta en ordentlig dos kortison mot misstänkt sk "COVID-19".

En del av italienska läkarna är gamla, vissa över 80 år, men det finns även dom i 50-årsåldern som dött.

"COVID-19" i Italien och Spanien behandlas troligen med höga doser kortison och liknande inflammationshämmande ämnen. Målsättningen är att häva inflammationen i lungorna så att patienterna inte kvävs, vilket lyckats initialt för kortison suger ut all vätska ur organ och man får en vätskedrivande effekt och inflammationen i lungorna avtar.

Kortvarigt blir "COVID-19"-patienterna mycket bättre och verkar kunna andas obehindrat i 1 - 2 dagar…

Men…

Kortison dödar också lymfocyterna, en viss typ av vita blodkroppar, som bekämpar virus, svampinfektioner och bakterier, inklusive ev coronavirus och den för tillfället svåra säsongsinfluensan som dödat nästan 400 000 människor.

Samtidigt har det rapporterats om patienter som påståtts haft SARS-CoV-2, som påståtts varit sjuka i "COVID-19", och har haft extremt låga halter av T-celler. Vad är T-celler? T-celler är lymfocyter. Låga halter av T-celler trots att patienten är sjuk, betyder att något dödar T-cellerna. Vad är det som dödar dom sjukdomsbekämpande T-cellerna (en sorts lymfocyter)?

Kortison dödar T-cellerna.

Halterna av T-celler hos patienter som dog som flugor i Wuhan, Kina, var extremt låga. Kinesernas nivåer av T-celler var låga även hos relativt unga patienter.

Kortison.

Därför kan Italien och Spanien ha höga dödstal jämfört med Norge och Tyskland, där man kanske är mer medveten om farorna med kortison. Användandet av kortison mot "COVID-19" är så frikostig i Italien att ett antal italienska läkare som jobbat inom smittskyddet dött i "COVID-19". Troligen för att dom italienska läkarna själva trott att kortison hjäper mot "COVID-19". Men istället har dom italienska läkarna tagit död på sej själva.

Äldre patienter som har svaga immunsystem och svårt att bilda T-celler, dör efter några dagars behandling med stark dos kortison, trots att dom får allt lättare att andas i början. När T-cellerna är döda går det sedan åt skogen. Alla möjliga bakterier och virus får därefter fritt spelrum att slå ut organ, orsaka blodförgiftning och hjärtstopp.

Fejksjukdomen "COVID-19".

Diagnos med PCR/RT-PCR….

#12 På fråga 1 får du själv leta svar. Jag har berättat massvis med gånger och är lite trött på upprepning. Börja med att leta reda videoklipp som youtube, Facebook, vimeo har raderat. Ta sedan reda på varför du inte ens får lov att få reda på frågorna som ställs i dom raderade videorna.

Det här är mycket större än vad du tror.

På fråga 2 kan du fundera på hur Stalin-Sovjet, Hitler-Tyskland och Kommunist-Kina fått full kontroll över folket. Alla behöver inte vara med på det.

Det räcker att nyckelpersoner är med på det som i fallet med Thomas Quick, Palmemordet, Estonia, Transportstyrelsen, den fejkade AIDS-epidemin, 911, Swedbank, Volkswagen, Macchiariniskandalen osv.

Magi-cat
2020-05-01, 19:11
#14

#13 Menar du att de så gott som tar död på sig själva - med kortison? 

Mycket är nytt, helt nytt, med den här sjukdomen och man vet inte allt, hur den smittar, vad som eventuellt hjälper och hur allt kommer att fortskrida. Det är mycket möjligt att man kommer fram till att en del länder har satsat på fel kort och klarat sig sämre medan sjukvården i andra länder lyckats bättre, men allt det får utvärderas vartefter.
Det kan hända att kortison är lyckat eller inte alls är lyckat, det vet vi inte.

Men -
Inget av det du skriver visar på att covid-19 i sig är en "fejksjukdom"!

Mänskligheten har drabbats av pandemier förut. Jag förstår inte varför just denna skulle vara fejk, särskilt inte när man ser hur människor lider och dör i hela världen. 😕

.

 Här var en ganska bra artikel om forskningsläget just nu:

https://www.expressen.se/kronikorer/anna-basen/sa-kan-lakarna-ta-reda-pa-vem-som-riskerar-att-do/


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Lona
2020-05-01, 19:30
#15

Huygens, du är inte så insatt i PCR, va? 😏


"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok: www.raskva.wordpress.com

Huygens
2020-05-02, 00:06
#16

#15 Se där, jag har kanske hjälpt dej lära dej mer om RT/PCR-testet än vad du visste för en vecka sedan, om du kunnat tillgodogöra dej texten.

Nästa gång du träffar en läkare, fråga läkaren exakt hur ett RT/PCR-test går till molekylärt och du kommer löjligt fort att få vetskap om du vet mer än läkaren? När du vet svaret på den frågeställningen, kom då tillbaks och berätta för oss andra, så vet vi också.

Läkaren Dr Rashid Buttar (wiki) började ifrågasätta vaccinationer efter att hans son blivit allvarligt skadad av en vaccination. Traditionell media och myndigheter har genom åren försökt smutskasta Dr Buttar. Även hotfulla försök att frånta honom hans legitimation har gjorts men inte verkställts, troligen för att det juridiska underlaget saknas. Dr Buttar saknar medicinsk specialisering och är bara allmänläkare. Han har jobbat som kirurg i USAs armé.

Dr Buttar gjorde nyligen en intervju rörande SARS-CoV-2, som sågs av 9 miljoner tittare, innan videointervjun raderades av youtube, då Dr Buttar ställde ett antal skarpa frågor kring WHOs officiella påståenden om fejksjukdomen "COVID-19" och USA-NHI:s högst tvivelaktiga försök med sk "coronavaccin" som ej testats på djur och nu ges till människor efter godkännande av ordförande Dr Anthony Fauci.

Dr Buttar har också nyligen intervjuats på London Real om "COVID-19" och det verkar som om delar av den intervjun fått ligga kvar sist jag kollade, men riskerar antagligen att raderas på samma sätt som intervjuerna med fotbollspelaren David Icke. Som också ställde frågor myndigheterna (läs: makthavarna högre upp) helst vill ska mörkläggas i media.

(YT/LondonReal, 2020-04-27, 12 min) Mediamörkläggningen.
(YT/LondonReal, 2020-04-28, 5 min) "COVID-19" / fejkandet / 5G.

Lona
2020-05-02, 01:14
#17

#16, Varför skulle jag fråga en läkare om PCR när jag sannolikt kan betydligt mer själv?


"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok: www.raskva.wordpress.com

Huygens
2020-05-02, 11:00
#18

#17 Du har inte bidragit i denna tråd, så om du har något på hjärtat av intresse, sjung ut.

Fotbollsspelaren David Icke har igår blivit radera från Facebook för att ha ställt frågor om sambandet mellan fejksjukdomen "COVID-19", hemoglobinupptagning, cellpåverkan i lungorna, WHO, vaccinationer, mobilstrålnings påverkan på syremolekyler i lungorna och mikrovågor från 5G. När fotbollsspelaren Icke slutade skolan som ung, var hans kunskapsnivåer i bästa fall motsvarande årskurs 7 i högstadiet.

Vad är så viktigt för makthavarna att vi inte ens får lov att höra frågorna från Icke om "COVID-19", WHO och 5G?

Fotbollsspelaren Icke kommer att intervjuas på London Real imorgon 3:e maj. Vi får se vad som händer med den intervjun, om den också raderas av youtube för att den ställer obekväma frågor om "COVID-19".

Condor
2020-05-02, 12:14
#19

#13

Hyugens, du behöver inte upprepa någonting. Det som jag frågade dig har du aldrig besvarat i dina inlägg.

Du har bara svarat på vem som enligt dig skulle ha nytta av ett "fejkvirus", dvs. Blidsberggruppen, men du har aldrig berättat vilken nytta de skulle ha av en ekonomisk kris som de själva drabbas mest av. Raderade videos kan jag inte leta fram. Kanske de blev raderade för att de var osakliga och utan anknytning till verkligheten?

Jag börjar att undra om det finns konsporationsterorier som du inte tror på?  För att en konspirationsteori ska ha en viss grad av sannolikhet, bör det finnas en grupp som har nytta av att konspirera. Men som Fata Morgana redan skrev, finns det bara ett fåtal företag som har haft vinst på krisen, t.ex. Amazon, tillverkare av desinfektionsmedel, skyddsutrustning, munnskydd osv.  Men 99 % av alla företag har drabbats hårt och de förlorade hundratals miljarder dollars.

Stalin-Sovjet, Hitler-Tyskland och kommunist-Kina har styrt folket med åtgärder utan att förlora miljarder dollars, så det var ingen bra jämförelse.  Där behöver inte alla vara med i konspirationen, för vem som var motståndare dödades, så alla föredrog att hålla käft. Men nu har vi en helt annan situation. Det skulle vara en konspiration där alla världens läkare, forskare, sjukvårdspersonal, politiker, men även patienter har slutit sig tillsammans för att konspirera med Blidsberggruppen.  Eftersom de inte behöver att vara rädda att bli avrättade, skulle alla dessa ha ett motiv att gå med i konspirationen.  Vilket motiv skulle dessa enligt dig ha?????

Det skulle dessutom vara en konspiration utan nytta för någon, men med en logisktisk-organisatorisk kostsam ansträngning och mörkläggning som helt enkelt inte är realistisk. Dessutom försökte Kina att mörklägga existensen av viruset.  I December, när läkaren Li Wenliang tillsamans med andra läkare varnade för ett nytt virus, blev de häktade av polisen.  Det finns så mycket som inte går ihop med den sortens konspiration som du föreställer dig, att det inte behövs att titta på vad enstaka personer påstår i ett videoklipp. Den enda konspirationsteorin om viruset som man inte helt kan avfärda är att det hände en olycka i institutet för virologi i Wuhan som är det största virologiska laboratoriet i Asien.  Kan hända att någon smittade sig där och att viruset på så vis spred sig därifrån.  Men å andra sidan är det bara en misstanke och det finns inte ens så mycket indicier att man kan kalla det för en teori.

Huygens
2020-05-02, 14:24
#20

#19 Du skrev: "Det skulle vara en konspiration där alla världens läkare, forskare, sjukvårdspersonal, politiker, men även patienter har slutit sig tillsammans för att konspirera med Blidsberggruppen."

Nej, hur kan du tro något sånt. Varför tänker du ens i den banan? Du borde vara vuxen nog och inse av historien att det är inte så det fungerar. När president Bush ljög om Iraks "atombombsprogram" och statsminister Blair ljög om att Irak hade "Massförstörelsevapen" som kunde skickas mot Storbritannien på 45 minuter, gick hela världen med på lögnerna och FN godkände (i princip) kriget mot Irak, 36 länder deltog. Bush erkände ju senare i TV-presskonferens att det fanns inga "Massförstörelsevapen" i Irak, det fanns ingenting, det hela var lögn, beställningsjobb till säkerhetstjänsten för att genomdriva en agenda.

Det behövs bara en liten klick människor i makteliten, så fogar sej alla andra, rättar sej efter agendan eller tystats av media.

Väldigt få människor har modet att säga emot makthavarnas agenda. Vi har fallen med dom 27 alternativläkarna som "självmördades" på olika platser i USA för några år sedan, nedtystat i svensk media.

Du har Dr Kaufman, Dr Rashid, Dr Köhnlein, Dr Cameron Kyle-Sidell. Allihopa säger dom att det är något som inte stämmer med den officiella COVID-19-historien. Vad har du hört om dessa läkares frågor i t ex SVT?

Människor tystas. WHO leder agendan.

Det är precis det sistnämnda som sker på Facebook, Youtube, Vimeo, twitter etc. Människor tystas som ställer frågor om "COVID-19". Raderas bort. Kanaler avmonetarisers eller "försvinner".

Det behövs inte en masskonspiration där alla världens läkare känner till COVID-konspirationen. Det är ett strunttänkande du presenterar. Det räcker med en handfull personer för att kontrollera världen och resten av sjukvården hänger på, drivna av rädslor och övertygade av kontrollerad media.

Ett av dom primära målen i Event 201 ("coronapandemin") var att kontrollera mediaflödet. Event 201 funderade t o m på att stänga av internet, men beslutade sej för att inte rekommendera en så drastisk åtgärd till USAs president. Istället under övning Event 201, började Facebook, Youtube, Twitter etc, rader information från oberoende kanaler.

Precis vad som händer just nu, under dom 2-3 sista månaderna.

Condor
2020-05-02, 15:47
#21

#20

Dina exempel handlar om att enstaka människor som ljuger för att rättfärdiga sina handlingar, dvs. krig mot Irak. Men om viruset inte skulle existera, skulle det betyda att alla läkare och forskare i all världens länder som jobbar med sjuka och för att utveckla mediciner och vacciner skulle ljuga. Det skulle betyda att alla politiker i all världens länder ljuger.  Alla länder, både vänner och fiender konspirerar med varandra.

Politiker som Boris Johnson eller Trump, försökte att tona ner faran men var tvugna att erkänna att de måste införa åtgärder för att minska spridningen. Det är inget beteende av människor som är med i en stor konspiration som syftar på att hitta på ett virus, precis som detta beteende heller inte passar ihop med att Kina häktade läkarna som spred ut informationen.

Sen har du fortfarande inte talat om vilken mening det skulle ha och vilken nytta det skulle ha om det innebär en ekonomisk kris som drabbar nästan alla, utom ett fåtal företag,, fast jag har frågat dig ett flertal ggr.  Tror du verkligen på en konspiration som du inte ens själv hittar en sannolik mening för?

Huygens
2020-05-02, 17:10
#22

#21 Nej, men många kan vara lurade eller som jag redan upprepat, vara tysta av rädsla och av andra orsaker.

Och frågan om motiv har jag besvarat över 20 gånger och gett ungefär samma svar varje gång. Kortvarianten: Jag delar uppfattning med GW Persson om motivfrågan. Vi kan inte veta motivet kring "COVID-19" och vi kan inte gissa oss till motiv heller på ett bra sätt. Vi kan bara gissa motivet/motiven i grova drag och det får du gärna leta upp själv.

Vi kan observara att alla kritiska frågor raderas i rasande fart på Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo etc Och jo, du kan hitta dom raderade videorna på andra mindre sajter, du behöver bara lägga två strån i kors för att hitta frågorna om WHO.

Du skrev: "Dina exempel handlar om att enstaka människor som ljuger för att rättfärdiga sina handlingar, dvs. krig mot Irak."

Ja, det är just så det fungerar. Ett fåtal fasadpolitiker i toppen ljuger och driver agendan enligt instruktioner från dom verkliga makthavarna i skuggorna. Hur många fler fasadpersoner kommer till ett Bilderberggruppsmöte förutom Obama, Bush, Clinton, Löfven, Reinfeldt, Damberg, Lööf etc? Det är ett fåtal personer, kanske 120-150 personer. Resten av världen rättar sej sedan efter dessa.

Det är så WHO fungerar.

Varför tror att en person, som troligen medverkat till ett omfattande folkmord under ett flertal koleraepidemier i Etiopien, utsett massmördaren och diktatorn Mugabe till Goodwill-ambassadör, kan bli ledare för organisationen?

Tänk Macchiarini, fuskläkaren där ledningen teg och nästan alla under teg i flera år och där visselblåsarna till slut straffades och frystes ut. Tänk Thomas Quick (med inblandning av SÄPO för att tysta kritiska frågor) där alla inblandade teg. Tänk Palmemordet. Estonia.

Och nej, ditt påstående att "…alla läkare och forskare i all världens länder som jobbar med sjuka och för att utveckla mediciner och vacciner skulle ljuga.", gäller inte. Okunskap, rädslor, övertro på auktoriteter räcker bra för att tysta. Medias mörkläggning (tänk: Macchiarini och visselblåsarna som ignorerades av SverigesRadio/SVT/DN).

I England finns det 14 kända läkare som under 2000-talet visselblåst om allvarliga vårdfel, som resulterat i dödsfall pga vanskötsel av brittiska sjukhuscheferna. Dessa läkare är idag marginaliserade och media är nedtystad. DailyMail gjorde en artikel för några år sedan och noterade att samtliga 14 visselblåsande brittiska läkare som jobbat inom NHS, blivit uppsagda och inte kunnat återfå anställning som läkare i Storbritannien.

Det räcker.

Resten av läkarna lär sej och håller tysta.

Dr Kaufman har gått igenom litteraturen och forskarstudierna och det saknas bevis för existensen av både SARS-CoV-1 (år 2002) och saknas bevis för SARS-CoV-2 (år 2019).

Dom forskarrapporter som påstår existens av SARS-CoV-2 är mestadels kinesiska och hänvisar sinsemellan till andra kinesiska studier som saknar bevis och endast uttrycker åsikter.

Så nej, det finns inget SARS-CoV-2, enligt Dr Andrew Kaufman. Vilket innebär att om "COVID-19" alls existerar, orsakas sjukdomsfallen av något helt annat (strålning? 5G? miljögifter? vaccin? säsongsinfluensan? kortison?), kanske av flera olika saker eller så finns sjukdomen inte.

(YT/Kaufman, 2020-03-31, 57 min) Den fejkade forskningen
(YT/Kaufman, 2020-04-20, 35 min) Mer om fejkforskningen

Videorna av Kaufman innehåller vissa småfel, t ex att "virusutbrottet" började på en fiskmarknad i Wuhan, men summan visar att något helt annat pågår än fejksjukdomen "COVID-19", som drivs av WHO.

Läkaren Li Wenliang insåg att något pågick i Wuhan och gissade på ett virus innan han troligen mördades i Peking av kinesisk polis. Titta på bilderna från sjukhusängen, läkaren Li ser inte speciellt sjuk ut, men väldigt rädd.

Condor
2020-05-02, 18:48
#23

#22

Du verkar inte veta hur forskning fungerar. Det är många som forskar T.ex. har en forskare (Penninger) upptäckt genet som coderar proteinet som viruset använder sig av för att ta sig in i cellen. Bara i EU forskar 136 företag för att utveckla ett vaccin.  Hur föreställer du dig att någon lurar alla dessa? Tror du att politiker som inte har en utbildning i medicin, cellbiologi, virologi osv.  lurar forskarna och sen inbillar sig forskarna viruset? Vad tror du att folk blir sjuka av och dör?

Du har ju inte ens ett motiv och det existerar heller ingen logisk förklaring till varför de som du tror lurar andra förintar deras egna pengar. Men nu nämnde du en annan grupp som i så fall skulle vara med i konspirationen. Det är alltså inte bara hela världens läkare, forskare, politiker som konspirerar, utan även facebook, twitter youtube osv. 

Kaufman verkar att ha missat att man har dechiffrerat arvmassan av både SARS-Cov-1 och 2 och verkar att ha missat hur man hittade SARS-Cov-1. Först antog man att sjukdomen orsakades av en virus i familjen Paramyxoviridae, tills man kom på att det var ett coronavirus. Sedan identifierades SARS-Cov-1 samtidigt på universitetet i Hong Kong, Centers for disease control i Atlanta och Bernhard Nocht Institut für Tropenmedicin i Hamburg.  2 dagar senare lyckades 2 virologer att utveckla en test som används i hela världen.  Forskning fungerar inte så att ett fåtal personer lurar ett stort antal personer i många länder. Forskare har själva möjligheten att forska och som sagt är det alltid ett stort antal personer som forskar och företagen tävlar om att vara först med ett vaccin eller medicin.

Mugabe var föresten bara "goodwill" ambassadör i ett par dagar pga protester, men var är sambandet till det "fejkade" viruset?  Korruption är ju inte ovanligt, men det är ovanligt att makthavarna konspirerar för att skada sig själva, dvs.  skadar deras egen ekonomi. Det är inte bara "ovanligt" utan det skulle vara idioti.  I din argumentation bygger du en konspirationsteori på en annan konspirationsteori, men du hittar varken ett motiv eller mening med det hela. Men ändå tror du……

Condor
2020-05-02, 19:03
#24

Tillägg:

Det är ju klart att Li Wenliang var rädd.  Han varnade ju för viruset som Kina ville mörklägga och sen var han själv smittad. Det räcker för att vara rädd.  Dessutom visste han som läkare vad det innebär att vara kopplad till en andningsmaskin.  Corona drabbar vissa arealer i lungorna mer än andra arealer. De drabbade arealerna behöver ett större tryck av andningsmaskinen än friska arealer, men andningsmaskinerna levererar bara ett enda tryck för hela lungan.  Om trycket för de oskadade arealerna blir för stort, skadas dessa och man får bestående lungskador. Men även folk som inte behöver andningsmaskiner och som friskförklaras har ofta lungskador efter att de blev friska. För en dykare som har haft covid-19 betyder det att han kanske aldrig mer kan dyka.

Vad som gäller Kaufman, så är det inte logiskt att anse att det fanns ett virusutbrott och samtidigt anse att viruset inte existerar. Men för vem som vill tro på konspirationsteorier är det förstås bara ett "småfel".

Huygens
2020-05-02, 20:23
#25

#24 Du märker ord på ett kanske avsiktligt underminerande sätt? Om inte, läs i så fall: "det officiella virusutbrottet… " påstods ha startat från en fiskmarknad, etc. Dvs kinesiska myndigheters påstående och inte Dr Kaufmans ståndpunkt.

Vi kan även se på bilderna från sjukhuset i Peking där Dr Wenliang Li påstods vara inlagd, att fotot är iscensatt av kinesisk polis. Här, ett exempel i DailyMail (bildlänk).

Oppositionella i kina "försvinner" hela tiden och det är kinapolisen som för bort personerna och skjuter ihjäl dom på okänd plats. Fotot är en fabrikation. iscensatt av polisen för att lura allmänheten om folk inte tittar på fotot mer än några sekunder.

Condor
2020-05-03, 11:56
#26

25

Tänk vilken slump: Just när Kina och resten av världen beslöt att konspirera för att lura folk att det existerar ett farligt virus, så säger en läkare att ha upptäckt ett farligt virus.  Oavsett om han verkligen upptäckte ett virus eller bara inbillade sig det, så är det ju "vind på deras segel"" om en läkare påstår det. De som konspirerar borde ju je honom en guldmedalj i stället för att mörda honom, för att det som han sa passar ju in i deras konspirationsplaner.  I så fall spred han ju ut precis det som konspirerarna sprider ut till folk. Ser du inte att det som du skriver inte går ihop? Vad tror du egentligen att folk blir sjuka av och dör?

Condor
2020-05-03, 16:10
#27

Once upon a virus

Huygens
2020-05-05, 13:35
#28

Extremt låga halter av syre i blodet och ofta inga egentliga symptom på luftvägsinfektion. Är det mobilstrålningen som binder syret eller något annat som händer? Det går ju att tillfälligt skruva upp strålningsnivåerna från mobilmasterna utan att allmänheten vet om det, under några dagar.

Vid 40 - 60 GHz, dvs det som är ett av målen med 5G, skickas mikrovågorna ut med frekvens som påverkar just syret och troligen också blodet. Idag kan vissa 4G-master sända i det frekvensområdet och kanske störa syreupptagningen. Personer i Sverige som är "döende" och akut "måste" läggas i respirator, vandrar själva relativt oberörda in på akuten med hosta eller kräkningar. Normalt sett kommer dessa patienter på bår i illfart med ambulans och blåljus. Men nu verkar många av dom vara oberörda av syrebristen, påstår SVT.

Fejkdiagnostestet RT/PCR misslyckas t o m att fejkdetektera "SARS-CoV-2" hos vissa patienter med extremt låga syrehalter. Faktum är att läkarna inte riktigt verkar vilja skylla på "COVID-19", så vad är det som gör att folk plötsligt får extremt låga syrenivåer?

SVT läkarna
SVT nyhetstudion

David Icke blev totalt raderad från youtube 2020-05-02, dagen innan han skulle bli intervjuad av London Real, om WHO och coronafejket. Troligen utförde youtube den manövern för att skaka om Icke inför intervjun. London Real har även upplevt att okända personer vill sabotera inspelningsstudion och försökt ta sej till platsen där intervjun spelades in.

London Real har lagt ut korta snuttar av intervjun på youtube, men dessa riskerar antagligen också att raderas.

Vad är det som makthavarna vill dölja för oss om WHO?

Varför uförs dessa massraderingar?

Maria
2020-05-05, 14:21
#29

Att David Icke portas tycker inte jag är så konstigt. I tider som dessa så ska man akta sig noga för konspirationsteorier. Varför människor är opåverkade vid så låg sysselsättning är fortfarande ett frågetecken och då kommer så klart lekmän med alla möjliga och omöjliga teorier.

/Maria

Huygens
2020-05-05, 15:59
#30

#29 Så för att du anser det rör sej om "konspirationsteorier" motiverar det att tysta frågorna?

Radera youtubekonto efter youtubekonto?

Maria
2020-05-05, 16:35
#31

#30 Jag är knappast ensam om att tycka så😉

/Maria

Huygens
2020-05-05, 22:58
#32

Sjuksköterska berättar långtgående hur patienter felbehandlas i New York, för att dom har ju "COVID-19", så det finns ändå inget vettigt att göra. Låt dom dö eller bli felbehandlade, ingen ansvarig bryr sej, det låter otroligt. Patienterna ges insulin mm. (BC/C2K, 2020-05-04, 24 min)

Behandlingarna låter som misslyckade sjukvårdsexperiment från 3:e världen på 50-talet. Om någon har sjukvårdskunskap, går det att verifiera det hon säger låter som sjukvård i USA?

Bl a säger hon om dödsfallen: "They are not dying of COVID…"

Liz85
2020-05-05, 23:53
#33

Du som är så bra på att hitta saker om detta ämne. Kan du inte göra en större undersökning och jämföra vad exempelvis 50 random sjuksköterskor säger samt vad 50 random läkare säger. Sen kan du ju återkomma med resultatet här. När du ändå är igång varför inte jämföra vad 50 olika personer som drabbats av viruset säger. Jag lovar dig att merparten har kunskap nog att inse vad som händer och att viruset faktiskt existerar. Sen tänker jag inte frånta dig rätten att se det från din synvinkel, absolut inte. Men du behöver inte köra så aggressivt, för jag tror inte du kommer lyckas få över så många på din sida. Förlåt… men börjar bli trött på alla konstigheter som du upprepar. Det känns som att du står och trampar vatten i dina försök att ta dig vidare här, alternativt göra dig förstådd på det sätt du vill.

Maria
2020-05-06, 06:14
#34

#32 Jag låser denna tråd nu. Den ena konspirationen efter den andra

Nu har du fått härja fritt i ganska många inlägg men nu räcker det.

/Maria

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen