Stress och Utbrändhet

Glömska

2019-07-19 20:23 #0 av: Rosen82

36 år gammal och jobbar inom restaurang och märker av att jag kan glömma saker jag pratade med någon om för 5 minuter sedan eller saker som jag tänker att jag ska göra glöms lätt bort. Jag tror själv att det kan vara stress men efter i morgon har jag 4 veckor semester så jag hoppas det blir bättre. Finns det något sätt man kan träna minnet på?

Anmäl
2019-07-19 20:42 #1 av: TheSquirrel

Det låter absolut som att det kan vara stress som spökar. Har förstått att det kan bli ganska jäktigt inom restaurangyrket. Semester och vila är bästa hjälpmedlet just nu. Sen är det kanske bra att prata med chefen om att du tycker att det är stressigt och hur det påverkar dig. Kanske det behövs mer personal för att fördela arbetsuppgifterna på. Ta tag i detta innan du blir utbränd och sjukskriven. 

Anmäl
2019-07-19 21:53 #2 av: JRSN

#0 Håller med 'TheSquirrel'. Att börja glömma saker kan vara ett tecken på begynnande utbrändhet. Dra ner på takten innan det är för sent. Har man väl gått över en viss gräns och blivit utbränd är det väldigt tufft att komma tillbaka. Funderar

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-07-20 07:02 #3 av: Maria

#0 Den typen av glömska är som andra skrivit här oftast utlöst av stress. Då är det stressen man i första hans får ta hand om så brukar glömskan sakta men säkert komma tillbaka.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.