smärta-och-värk

Höften äntligen rak men nu ont i knät?

2019-01-15 09:54 #0 av: Rubiinen

Hej alla! Hoppas någon kan hjälpa mig med att förstå vad som är tokigt med min kropp. Jag har under många år varit sne i min höft, har gått till kiropraktorer tidigare men de har inte lyckats räta upp mig. Men i förra veckan gick jag till en naprapat som på endast en behandling lyckats få mig rak! En sån konstig känsla efter att ha varit sned i flera år. Men nu istället ett par dagar efter så har jag fått ont i höger knä istället. På höger sida om knäskålen lite nedanför om ni förstår? Det var min vänstra höft som var skjuten bakåt. Kan det vara så att jag nu överbelastat knät då det inte är vant att gå på det viset? Det är en vecka sedan behandlingen var och knävärken blir värre för varje dag. Att gå promenader går jättebra, känner inte av det alls. Men att sätta sig och resa sig gör ont och trapporna är absolut värst.
Någon som har en idé om vad det kan vara?

Anmäl
2019-01-15 10:08 #1 av: DesK

Ring naprapaten och fråga om det. Kan nog vara som du själv tror, men bra att kolla upp det.

Désirée

Anmäl
2019-01-16 20:04 #2 av: [rumelle]

Jag tror som du att belastningen på knät blir annorlunda nu när höften har rättat till sig. Prata med din naprapat, det borde  finnas övningar du kan göra för att hjälpa till att stärka muskulaturen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.