läkemedel-vitaminer-mineraler

HJÄLP mig med bra alternativ för Fiteline

2018-04-08 00:18 #0 av: Jenny7744

Hej!
Mitt ex är med i Fitline o jag prövade ett pulver som heter Activize Oxyplus. Jag blev jätte dålig fick hjärtklappning, huvudvärk, illamående o det värsta domna bort i armar o ben. Jag fick order om att dricka massor av vatten så skulle det försvinna efter några timmar. Men jag var lika dålig dagen efter, Yr, illamående, hjärtklappning o vänster arm var bortdomnad. Rädd att jag skulle dö gick jag till akuten o fick ta prover o EKG. Det konstaterade att jag hade hjärtflimmer.
Hjärtspecialisten rådde mig att kasta bort pulvret som utlöst denna reaktion.
Han hade erfarenhet från tidigare fall som orsakats av Fitlines produkter.
Till saken hör att jag o mina barn äter Concerta (centralstimulerande medicin) o enligt läkaren är det en livsfarlig combo.
Jag har o mina barn har haft det jobbigt en ganska lång period. Barnen främst med skola o att orka idrotta mm De har haft ångestattacker,magproblem samt magsår. Men också vi alla pga att jag o mitt ex separerade 1dec förra året.
Jag får komma hem då vi bor ett kvarter från sjukhuset.
Fortsätter att må dåligt med främst huvudvärk o domningar i kroppen. Främst i vänster arm. Efter tredje dagen fick jag så ont i huvudet o amen att jag tar mig till Akuten. Där blir jag inlagd på Stroke i tre dagar för att köra massor med tester, vanlig röntgen, MR röntgen o som tur var visade allt bra. Det konstaterades att jag blivit försvagade i vänster kroppshalvan.
Även denna gång fick jag höra av läkaren o nevrologen att detta utlöst av pulvret o att jag skulle kasta det när jag kommer hem.
Mitt ex tror inte på vad läkarna säger utan menar att det var allt annat runtomkring med mina mediciner, stress jag äter onyttigt mm.
Jag blev livrädd då jag trodde jag skulle dö.
Vi har gett ett annat pulver från Fitline som heter Power Cocktail o denna ovannämnda Activize Oxyplus inför träning osv.
Nu när jag har reagerat o varit jättedålig så vill jag inte att barnen ska få detta mer. Mitt ex blir arg för detta pulver är så bra o det kan hjälpa dem bli av med sina ADHD mediciner osv. De får i sig allt de behöver o det är rena produkter som går direkt ut i blodet, genom nano teknik mm mm. De får också i sig grönsaker, bär o örter som är special odlat. Läkemedelsindustrin vill bara tjäna pengar o läkarna ratar allt annat
Min fråga är efter ett jätte långt inlägg är:
Vet ni om någon hälsokost som motsvarar Fitlines med samma innehåll men godkänt i Sverige? Har ni andra tips om vad som vi kan ge istället som är ett bra för ADHD mm.
Lägger detta inlägg även på bokstavsfolk
Mvh
J

Anmäl
2018-04-08 01:13 #1 av: vallhund

Hur vågar du?

Att du själv sätter i dig en massa smörja kan man ju inte göra så mycket åt, men att ge det till dina barn, hur tänker du?

Du är medveten om att om någon gör en orosanmälan till soc så kan barnen omhändertas?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-04-08 01:24 #2 av: Tarotstollan

Är detta ett Troll inlägg?Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-04-08 07:01 #3 av: Aleya

Varför lyssnar du inte på läkaren och slutar med detta pulvret?

Och ge det inte till dina barn. Strunta i exet 

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-04-08 08:49 #4 av: Åsa S

Kan inte exet läsa det står i varningstexterna att man inte ska ge det till barn. Det är samma saker i det som i många energidrycker som inte ska säljas till barn under 15 det är ju rätt mycket guarana och koffein i som ger hjärtklappningar och liknande så det är ju inte speciellt hälsosamt för nån människa alls det där pulvret. Men många som tränar verkar få nån knäpp och tror att de behöver en massa konstiga pulver och liknande även såna som ev. kan vara farliga för själva har de inte märkt nått. Hälsokost är det INTE

Anmäl
2018-04-08 08:56 #5 av: Maria

Först tänkte jag låsa denna tråden men du fick så bra svar att jag låter den vara kvar.
Du har även fått bra svar inne på Bokstavsfolk och jag hoppas innerligt att du tar åt dig alla svar och begrundar.

/Maria

 

Anmäl
2018-04-08 08:57 #6 av: DesK

Jag har sagt det förr här, Fitline är ingenting annat än dyrt skräp, som ingen människa eller djur behöver. Det ska inte ges till barn och ej heller till vuxna. I bästa fall har det ingen effekt alls,  men i värsta fall kan det vara riktigt hälsofarligt. Jag instämmer helt med #1 och #4 och förtydligar att enligt svensk lag får du inte ge detta skräp till dina barn, så sluta upp med det nu. Du ber om tips på ersättning, det behövs ingen ersättning för sådant skräp. Ge barnen och dig själv en varierad kost med mycket färska grönsaker och följ i övrigt läkarnas råd och rekommendationer.

Désirée

Anmäl
2018-04-08 09:39 #7 av: Maria

#0 Nu har jag läst din text igen och den blir ännu mer skrämmande. 

Det är på gränsen till barnmisshandel. Du vill ge dina barn något som du själv varit inlagd för akut på sjukhus på grund av reaktion. Hur tror du då små barnkroppar reagerar?

/Maria

 

Anmäl
2018-04-08 14:49 #8 av: Jenny7744

Jag är livrädd o barnen får inte ta dessa två pulver, men mitt ex hittade då ett annat Fitline pulver som inte är någon fara, enligt han..
Jag behöver hjälp att få andra bra alternativ o bra motiveringar så han inte kan tjata hål i huvudet på mig varför de ska ta just Fitline

Anmäl
2018-04-08 15:06 #9 av: Aleya

#8 ni ska inte ta något konstigt.
Dessa tramspulver kan vara livsfarliga. Om inte han vill respektera det så då får du rätt och slätt sluta ha han i ditt liv.
Man ska inte ge barn konstiga saker. Om du då själv vill utsätta dig för dumheter är ju nått helt annat.
Men som sagt så vet man inte vad det är i dessa pulver, säg att du vägrar och att man inte ska ge barn som växer konstiga pulver. Om än man tror att allt står så är dessa företag som pysslar med bluff bra på att dölja vissa saker som pulver innehåller.

Han är ett ex och har därför inte så mycket att säga till om enligt mig

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-04-08 15:06 #10 av: Åsa S

Det är väl bara att göra en orosanmälan till soc angående ditt ex. och  det han gör mot barnen ifall du inte har makt stoppa det, visa att du är vuxen och sätter barnens bästa i centrum .  Scenariot att soc blir inblandad är mycket bättre än att du kanske blir kallad till sjukhus för att ditt barn blivit allvarligt sjukt eller värre,  inte lever längre, läkare har ju sagt att det kan vara livsfarligt. Och det finns ett mycket bra alternativ och det heter bra mat, grönsaker, frukt, fisk etc. Han verkar inte vara helt frisk ditt ex eller så är han så påverkad av de där drogliknande sakerna som maskerar sig som kosttillskott. +Sluta äta skiten du med och köp en kasse med nyttig mat istället för pengarna + var ute i friska luften där finns mycket vitaminer med.  En orosanmälan innebär inte att du blir av med barnen speciellt inte ifall du gjort den det är väl mera ifall barnen blir sjuka och nån utomstående gör anmälan och du ses som medskyldig och inte aktivt har försökt stoppa det genom att söka hjälp ex. utifrån som det kanske kan gå så långt.

Anmäl
2018-04-08 15:16 #11 av: vallhund

Dina barn skall inte ha några tillskott ö.h.t. som inte rekommenderats av BVC läkare, det kan väl inte vara så svårt att förstå?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-04-08 15:45 #12 av: Jenny7744

Jag kommer aldrig ta detta mer o inte barnen heller.
Som ni säger så tänker jag göra en anmälan om jag märker att de får dricka av pulvret (pulver utan guarana, men jag är livrädd iallafall) på hans veckor..
Han är hjärntvättad av Fitline o träffat en ny tjej som använder detta.
Han motiverar att det ska få barnen att slippa sina ADHD mediciner framöver för läkare o läkemedelsindustrin är bara skit..
Visst jag vill också att barnen ska om vi hittar andra bra alternativ slippa sina läkemedel..
Vi äter varierad kost (inte alltid lätt då de har Autism o ADHD) o visar ingen brist på några vitaminer o mineraler..
Han gör detta för barnens skull o att de ska slippa sina mediciner, idiot.
Därför behöver jag tips o råd om ni vet ngt bra alternativ för detta..

Anmäl
2018-04-08 15:47 #13 av: Maria

Du ska inte leta något alternativ för det finns inte.

/Maria

 

Anmäl
2018-04-08 17:37 #14 av: OlgaMaria

Vad innehåller de pulver de får nu?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2018-04-08 17:47 #15 av: Jenny7744

Se bilder De får inte ta detta för mig längre men känner att jag inte kan styra mitt ex.. Han tror inte att det är pulvret som gjort mig dålig

Anmäl
2018-04-08 18:12 #16 av: Aleya

#12 jag tänker inte sitta och ge råd om alternativ för skit. Och som kan skada barn.
Om du är så rädd för han så gör då som så att du försöker få all vårdnad själv.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-04-08 18:50 #17 av: OlgaMaria

Grönt te-extrakt, koffein och guarana är nog inte bra att ge vid ADHD, till barn och i kombination med concerta. Det övriga tror jag inte kan utgöra någon fara. Om det han ger nu inte innehåller något av dessa så kan det nog vara ok. Antar att det på bilderna inte är samma som det han ger nu eftersom han skulle ge något annat?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2018-04-08 19:33 #18 av: DesK

#12 Se mitt inlägg #6 och Marias #13 Du varken kan eller ska ersätta en sorts skräp med en annan sorts skräp, om det nu finns. Se till att ge dig själv och dina barn en varierad kost, med mat lagad från grunden och till största delen  grönsaker, baljväxter och frön. Ersätt INTE det där skräpet Fitline! 

Ps Det finns några tidigare trådar här om just detta skräppreparat. De har det gemensamt att det inte finns några som helst bevis för hur verksamt preparatet är. Det du vittnar om i denna tråd är hur farligt detta preparat kan vara, därför förstår jag inte alls varför du vill ersätta det!

Désirée

Anmäl
2018-04-08 23:45 #19 av: Jenny7744

Jag vill inte ersätta det utan få bra tips om vad som kan hälpa exempelvis fiskolja osv alltså hälsokost som hjälper för ADHD.
Mitt ex vill att barnen ska sluta äta ADHD mediciner o det kan jag vara med på. Inte sånt här pulver

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.