hjärt-lungsjukdomar

Förträngning i krankärlen

2017-11-30 22:56 #0 av: Rowan de silva

Hej

Jag haft en hjärtinfarkt och insatt en stent i 2015..men det finns mer sådana i svårställe som kan inte åtgärdas..Undrar om någon vet eller provat o lyckas med natur remedi eller läkemedel som hjälper mot förträngnigarna i hjärtat?

Anmäl
2017-12-01 06:05 #1 av: Maria

Vad säger din läkare? Har du inga mediciner idag?

/Maria

 

Anmäl
2017-12-01 21:45 #2 av: Zadie

Du ska ta de läkemedel som ordinerats. Skulle du blanda med naturläkemedel finns risken att du inte vet hur dess i sin tur påverkar dina mediciner, vilket skulle kunna vara farligt då det handlar om blodförtunnande, blodtryckssänkande, statiner m.m. som är viktigt för kranskärlen.

Det du kan göra om du inte redan gjort det, om du gör det, är att sluta röka. Även fysisk aktivitet, stresshantering och en hälsosam kost är viktigt för att förträngningarna ej ska bli större.

Anmäl
2017-12-01 22:47 #3 av: Rowan de silva

Jag har mina mediciner..trombyl och bloodtryck sänkande osv..

#2..jag ska tänka på det sadie..idag drack jag cynnepeppar i varm vatten..läste en u tube att de kan rengöra fettet i blodet.......Jag ursprungligen från Sri lanka..känner en man som hade stort förtränging i kärlen..När han skulle operera  mot förträngningen fick han veta det kosta ca.100000 kr ..då vägrade han ..Sen tog han en naturläkemedel medicin samtidigt mediciner....När han träffade läkaren och visade undersökningen att förträngningen förändrat i stort sätt..

Anmäl
2017-12-02 06:54 #4 av: Maria

Det finns mängder med historier om människor som blivit "botade" på ena eller andra sättet från de mest märkliga åkommor men det är endast personliga berättelser så länge det inte finns några vetenskapliga grunder för det hela så att säga.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.