stress-och-utbrändhet

Vill hitta "Frukterian retreat"

2017-04-03 07:21 #0 av: hundarojag

Någon som kan hjälpa mig hitta något "retreat" i sommar med så mkt "frukttänk" som möjligt. Helst 80/10/10 , och givetvis ekologiskt. Behöver komma bort o ladda batterierna med mindfulness eller liknande. Hade även behövt få bukt med smärta i skulderblad och överansträngnings symptom men allt jag hittade på nätet har vanlig kost eller kost med mjöl och socker. Det är en av anledningarna till varför jag får ont så vill hålla mig borta från frestelsen.  Om du har förslag eller länka bara bombadera mig :)

Anmäl
2017-04-03 08:57 #1 av: DesK

Du ställde samma fråga inne på Kost men Jag svarar här också:

Kolla om antroposoferna i Järna kan ha något. De erbjuder bra vegetarisk /vegansk mat. Du säger att du vill undvika socker, då bör du undvika för mycket frukt, bättre att äta grönsaker, rotsaker och baljväxter. Fruktsocker är faktiskt också socker. Mjöl är svårt att undvika helt, men gluten är rätt så lätt att undvika. Alla människor bör äta så allsidigt som möjligt, för att hålla sig friska och må bra. 

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.