barns-hälsa

aldrig hungrig..?

2015-04-01 06:42 #0 av: philippazon

Hej jag är 15 år, kanske är på fel sajt jag vet inte men jag behöver iaf hjälp. Jag är aldrig hungrig längre. jag har alltid haft problem att jag tyckt jag varit tjock, men aldrig känt att jag måste göra nått åt det, snarare att jag börjat acceptera hur jag ser ut (jag är 160cm lång o ch väger 42kg). Men nu på senare tid så har min matlust helt försvunnit, jag kan måilla när jag känner lukten/tänker på mat oså.. 

Vad kan ha hänt? Visst jag är stressad går i åttan har minst 1 prov varje vecka, 2 skrivuppgifter och typ 10 andra läxor i veckan....... men hur ska jag lindra omedveten stress?

när jag gick i 6an hade jag en jobbig period, jag var så stressad att jag mådde illa hela tiden och jag har extrem (alltså helt sjuk) spyfobi, så jag blev typ rädd för min egen existens.. Men det har blivit bättre, fast det ändå ofta mentalt har funnits illamående sedan dess hos mig..

HJÄLP! jag vill inte ha det såhär.!

Anmäl
2015-04-01 07:40 #1 av: Aleya

Jag tycker du ska vända dig till skolsköterskan.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-04-01 15:14 #2 av: Maria

Du ska absolut prata med dina föräldrar och skolsköterskan.

Du har börjat acceptera att du ser ut dom du gör?? 162 cm och 42 kilo... redan där så verkar din självbild vara lite konstig och du bör få hjälp innan det blir allvarligare.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.