dagensskratt

Väldigt konstigt!

2011-09-15 12:06 #0 av: [hehlenaaa]

Nu ska ni få höra något väldigt konstigt..
Vet inte riktigt om det går under hälsa, kanske under psykisk ohälsa ;) Skämt och sido, men knäppt var det!

Igår vid 12-tiden blev jag så fruktansvärt hungrig och bestämde mig för att ta en hårdbrödmacka. Var inte sådär jättetrött. Jag hade ost och smör på mackan och jag minns inte att jag städade bort allt, minns bara att jag tog smörgåsen in på mitt rum...

Hursom, imorse kom mamma in och frågade något i stil med "hur tänkte du nu egentligen?!" Ja, då hade jag satt osten i soporna och smöret i skafferiet... Hur gick det till egentligen ? Haha! :)

Anmäl
2011-09-15 18:52 #1 av: [Wera]

Du måste ha varit väldigt trött Flört

Anmäl
2011-09-15 21:40 #2 av: Maria

Haha, ja sånt kan hända när man har tankarna på annat hållSkrattande

/Maria

 

Anmäl
2011-09-16 04:58 #3 av: EvaG

Vid något tillfälle skulle jag ta ett glas mjölk. Fyllde glaset. Gick sedan från köket och kom därefter tillbaka för att dricka. Då stod mjölkförpackningen på bordet. Jag visste mycket väl att jag hällt upp i ett glas, men hittade inte glaset. Jaha tog fram ett glas, hällde upp mjölk, öppnade kylskåpet för att ställa in mjölken som var kvar. Där mitt i kylskåpet står mitt glas med mjölk i och säger tittut.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.