Etikettallmänt-övrigt
Läst 236 ggr
Huygens
2020-06-11, 09:46

Rose / Icke 4

Den 4:e hälsointervjun med David Icke på London Real kommer livesändas, söndag 2020-06-14. Intervjun har rubrik Rose / Icke 4. David Icke är fotbollsspelare och reportern Brian Rose är maskiningenjör.

Den tidigare intervjun Rose / Icke 3, om "COVID-19" har raderats från nästan alla internetplattformar, men kan hittas på Bitchute. Brittiska politiker har efter Ickes intervju, förespråkat kriminalisering av yttrandefriheten med direkt argument att få tyst på David Ickes frågor om "COVID". Någon debatt med Icke har aldrig varit på tal, trots att Icke själv upprepat att han är beredd att debattera "COVID-19" med vem som helst.

Genom åren har brittiska politker betecknat Icke som "the Village Fool" och beskrivit Icke som "insane". Om det nu är så att Londons byfåne talar, varför är det då så viktigt för brittiska politker att tysta Icke? Varför resa krav på kriminalisering av yttrandefriheten pga en byfåne?

Varför ens bry sej om "byfånens" hälsofrågor?

Varför tysta Icke?

Varför vill brittiska politiker inför kriminalisering av yttrandefriheten om det bara är en "insane" byfåne som talar och ställer besvärande frågor om "COVID" och hälsa?

Och varför raderades intervjun Rose / Icke 3 över hela internet?

Maria
2020-06-11, 13:55
#1

Förmodligen tystas konspirationsteorier för att de är farliga när det pågår en pandemi. Yttrandefrihet innebär inte att man kan vräka ur sig vilken dynga som helst.

/Maria

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen